fbpx

Magunkról

2023-ban kezdtünk el fesztiválokat szervezni a nyugat-magyarországi régióban. Eddig kifejezetten a tavaszi és az őszi rendezvényekre koncentráltunk, mivel ilyenkor kevesebb program várja az érdeklődőket országszerte. 


Minden rendezvényünknek külön tematikát szentelünk, mely az évszakhoz és a rendezvény helyszínéhez igazodik. A gasztronómiai felhozatal mellett mindig lehetőséget biztosítunk kézműves és kistermelői termékek bemutatására is. 
Vendégeink és a kiállítók elégedettsége tükrözi leginkább rendezvényeink sikerességét. Emellett büszkék vagyunk visszajáró minőségi partnereinkre.
Célunk, hogy egyre nagyobb közönséget szólítsunk meg rendezvényeinkkel, és hogy hosszútávú együttműködések keretében hozzájáruljunk a város hírnevéhez.

Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy családbarát légkört teremtsünk rendezvényeinken. Egészen a legkisebbektől (4–10 évesek) a kamaszokig (14–16 évesek) szeretnénk megszólítani a fiatalokat, és olyan programokat szervezni, amelyeket nem csak ők, de a szülők is élveznek.
A szombati és vasárnapi napokon gyerekdalokat játszó zenekarokkal várjuk a gyermekeket.
Pónilovaglás, ugrálóvár, kézműves foglalkozások, mint például a korongozás vagy a paracord fonás elsajátítása mellett volt már tűzzománc workshopunk is. Eddig mindenki megtalálta a számára és korosztályának megfelelő elfoglaltságot, ami ezután is egyik főcélunk.

Mottónk a sokszínűség. Minden vendégünket igyekszünk a lehető legszínvonalasabb és legváltozatosabb kiszolgálásban részesíteni. 
Fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára elérhető étel- és italkínálatot vonultassunk fel, így gondolunk a különböző ételallergiával rendelkező vendégeinkre is, és törekszünk arra, hogy alternatívákat biztosítsunk számunkra. Éppen ezért mindig gondoskodunk glutén- és tejmentes, vegetáriánus és vegán főételeket és édességeket felvonultató standokról. 

A változatos ételekhez változatos fellépők dukálnak. Sokszínű zenei felhozatallal szeretnénk szórakoztatni kilátogató vendégeinket, akik fesztiváljainkon számos hazai előadó fellépését élvezhetik. 

Eddigi fellépőink:
Acoustic Love Thrash,  Classics Duo, Bella Levente és Juhász Róbert, Dj Barkas, Dynamite Dudes, Good Evening Mr Blues, Jako Duo együttes, Jósa Tamás és Gellér Tamás akusztikus est, Rockkanok, Teddy Harpo, Twelve Zone, Veiger Csaba

Gyermekdalokat játszó előadók:
Csodavilág gyerekzenekar, Hímzett Igricek, Kovácsovics Fruzsina, Óperenciás Együttes, Réparetekmogyoró

Eddigi rendezvényeink:
2023.11.10–12. Töltött Káposzta, Forralt Bor és Pálinkafesztivál – Kézműves Vásár – Budapest Lőrinci Piac Parkoló
2023.10.6–8. Töltött Káposzta, Bor és Pálinkafesztivál – Kézműves Vásár – Csopak Strand Parkoló
2023.06.2–4. Süllő és Sörfesztivál-Kézműves Vásár – Agárd, Szabadstrand Parkoló
2023.04.21–23. Csülökparádé, Pálinka és Borfesztiválon-Kézműves vásár – Alsóörs Sirály Park
2023.03.17–19. Pálinka, Bor és Kolbászfesztivál – Agárd, Szabadstrand Parkoló